Rólam

About

Eredetileg Külkereskedelmi Főiskolát végeztem és kereskedelmi területen dolgoztam évekig. Munka mellett jártam 3 évig a Krea Művészeti Iskola lakberendező szakára, melyet 2002-ben fejeztem be.

Eredeti munkám megtartásával indítottam el lakberendezési vállalkozásomat, ami néhány évig működött. Ezután választanom kellett. Egyértelműen a lakberendezés mellett döntöttem. Ezután 5 aktív év következett. Főleg családi házak és lakások komplett enteriőr tervezésére kaptam megbízásokat, de néhány üzlethelyiség berendezését is vállaltam. Ezenkívül rendszeresen publikáltam „A mi Otthonunk” lakberendezési magazinban és az Autoker Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. külső munkatársaként is tevékenykedtem. Az Autoker-nél a Marina Part lakópark kapcsán kaptam megbízásokat, pl a lakópark mintalakásainak berendezése, tanácsadás a lakást vásárló ügyfeleknek.

Ezután a családalapítás fantasztikus évei következtek, amikor szüneteltettem a vállalkozásomat. Másfél éve viszont úgy döntöttem, hogy ismét belevetem magam a munkába. Lépést tartva a szakma fejlődésével elvégeztem az Archline 3D Fotórealisztikus Látványtervező tanfolyamot, ami szerintem egy óriási lehetőség és segítség nemcsak a tervezőknek, hanem a kedves ügyfeleknek is. Hiszen így már a tervezési folyamat elejétől fotóminőségben látható a lehetséges végeredmény természetesen több változatban (különböző stílusok és elrendezések, melyek egyszerűen módosíthatóak, ha az ügyfél úgy kívánja).

Emellett rendszeresen járok szakmai előadásokra, továbbképzésekre, kiállításokra. Fontosnak tarom, hogy megismerjem az aktuális fejlesztéseket, újdonságokat, trendeket, mert csak így tudok az ügyfeleimnek megfelelő szakmai segítséget nyújtani és a választási lehetőségek széles skáláját bemutatni.

Írj nekem


Hagyja ezt üresen:

Hagyja ezt üresen: